Inici | Preparatius | Cerimonia | Aperitiu | Banquet | Taules

EL BANQUET - RESTAURANT "EL LLEDONER" (SALÓ ROSA)

Un cop tothom ja és assegut i esperant-nos, fem la nostra entrada amb la cançó "I don't want to miss a thing" d'Aerosmith, també triada per nosaltres.

 

 

El menú consisteix en llom de bacallà amb salsa de pebrot de piquillo amb gambes, sorbet de llimona, braó a les fines herbes amb bolets silvestres, patates parisines i farcellet d’espàrrecs.

El pastís nupcial és meitat Selva Negra i meitat Massini. Com mana la tradició som els encarregats de fer el primer tall, seguit d'un brindis amb tothom.

 

 

   

 

 

El restaurant ens fa obsequi d'una reproducció de l'estàtua "Apol·lo i Dafne" de Bernini.

 

Després la colla d'arquitectura ens regala un assortiment de productes típics catalans de la botiga especialitzada Fires, Festes i Tradicions de Barcelona.

 

El Roger, el padrí, ens regalar dos quadres: un amb el vers que li ha recitat a l'Eva pel matí, i un altre per mi amb un recull de la nostra història junts des de que ens vam conèixer als 18 anys. Un moment molt emotiu per nosaltres!

 

La següent sorpresa és per la Paula, la filla del Dani i la Lourdes del País Basc, que a l'endemà és el seu aniversari i fa 2 anyets. Li regalem un enorme pastís de xuxes, que no té més remei que repartir amb tots els altres nens.

 

 

Després repartim el record del casament: un iman amb uns nuvis moteros, i uns bombonets.

 

A continuació ve el moment del lliurament del ram de la núvia, que després d'unes voltes per les taules va a parar a l'Olga, la germana petita de l'Eva, al ritme del "Samba da Bahia" de Carlinhos Brown. Que ve que s'ho passen!

 

 

 

 

El següent gran moment és el de la lliga. Al ritme del "You can leave your hat on" de Joe Cocker, li trec a l'Eva i li posem a la Pastora, una de les millors amigues de l'Eva. Quina vergonya que passa!

 

 

 

 

I per fi arriba el moment d'obrir el ball. Com que no teníem ganes d'obrir amb el típic vals, hem estat 2 mesos assajant una coreografia de salsa per la cançó "Valió la pena" de Marc Anthony. Pels que em coneixeu ja deveu saber que això per mi ha estat un esforç suprem, però com diu el títol, ha valgut la pena. Ens ho vam passar molt bé tant en les classes com al ball d'aquest dia.

El nostre agraïment a la Meritxell de Dance Factory de Viladecans per les classes, la coreografia, i la paciència que va tenir amb mi.

 

 

I a partir de llavors, música, ball, gresca, begudes, xerrades amb tothom...

 

 

 

   

 

 

   

Un cop finalitzada l'estona de música contractada al restaurant, tornaem a Sant Boi i fem algunes copes més en un parell de bars de la Rambla. A partir d'allà, la gent ja va marxant cap a casa seva, i sobre les 3 del matí nosaltres dos anem a l'Hotel El Castell a passar la nostra nit de noces.

Inici | Preparatius | Cerimonia | Aperitiu | Banquet | Taules