IntroduccióLa Ruta

01Dimecres 17Copenhague - Halmstad - Tylö Sun
02Dijous 18Halmstad - Kalmar
03Divendres 19Kalmar - Ronneby - Kalmar
04Dissabte 20Kalmar - Karlskrona - Borgholm - Kalmar
05Diumenge 21Kalmar - Copenhague
 

Tot comença el 21 d’abril quan el Dídac m’envia un missatge de que a l’estiu se’n va a Suècia a veure uns concerts de Gillene Tider. El Dídac és un noi que vaig conèixer fa uns anys a l’Escola Oficial d’Idiomes, jo estava acabant 2n de suec i ell 3r. La setmana anterior havia sigut el concert de Roxette a Barcelona, i jo duia la samarreta del XXX Aniversari que m’hi havia comprat. Al veure’m, el Dídac em va dir que també era fan de Roxette, vam començar a parlar i mantenim el contacte des de llavors.

D’entrada veig complicat un viatge a Suècia, però com em passa sempre, no paro de pensar-hi i li acabo comentant a l’Eva. Evidentment em diu que hi vagi i m’ho passi molt bé. OK, a organitzar el viatge doncs.

Em miro les dates de la gira, i el concert que més m’agrada és el de Kalmar, per proximitat a Torsås i Öland per visitar companys de feina i altres amics. És el dissabte 20 de juliol. El Dídac m’ha dit que anirà a partir del 25 a altres ciutats, així que de fet no ens veurem. A mitjans de maig compro l’entrada a Ticketmaster, i un cop la tinc començo a informar a la gent de Suècia de que hi vaig de visita. Tothom està molt content i encantat de veure’m.

Se m’acut seguir mirant dates de la gira i veig que el dia d’abans del de Kalmar, el divendres 19, hi ha el de Ronneby, que només és 100 km al sud, totalment factible. Immediatament em compro també aquesta entrada.

Llavors començo a organitzar el viatge. Aquest cop no em plantejo anar en moto, així que la primera opció, evidentment, és volar a Estocolm. Des d’allà es pot agafar un avió local fins a Kalmar, però preus i horaris no em convencen. Miro opció de llogar cotxe a Estocolm, però hi ha més de 400 km i 5 hores de viatge, em sembla una mica massa.

Un altre opció és volar a Copenhague. Té l’avantatge de que Halmstad és només a 150 km i podria tornar a visitar l’hotel Tylösand del Per Gessle. De Halmstad a Kalmar només hi ha unes 3 horetes de cotxe. Sembla un bon pla, així que compro a través de Rumbo els bitllets d’anada i tornada a Copenhague, a més del lloguer d’un cotxe pels 5 dies. Després reservo una nit a l’hotel Natti Natti al centre de Halmstad i tres nits al Clarion Hotel Packhuset de Kalmar (on els treballadors de Yaskawa hi tenim preus especials). Ja està tot organitzat! Cap a Suècia hi falta gent!

Per cert, el nom del viatge en aquest cas fa referència la gira: "GT40 Avskedsturnén" significa "Gyllene Tider 40 aniversari i gira de comiat"

NOTA: si clickeu a les fotos de tot el reportatge, les podeu fer més grans.