INICI | LES INVITACIONS | ELS COMIATS | ELS REGALS | EL REPORTATGE | LA LLUNA DE MEL

ASSISTÈNCIA AL CASAMENT

Si has rebut la invitació i estàs llegint això és perquè t'hem convidat al casament. I si t'hi hem convidat és perquè volem que vinguis. Volem compartir amb tothom aquest dia tan especial per nosaltres. Volem veure gent que fa temps que no veiem. Volem reunir gent sense cap relació entre si. Volem que, al menys durant un dia, dues famílies i uns grups d'amics que no es coneixen res tinguin una cosa en comú: la seva relació amb nosaltres.

I repetim: si t'hi hem convidat és perquè volem que vinguis. Es així de senzill. No esperem res a canvi, només la teva presència amb ganes de passar-t'ho molt bé en el que serà un dels dies més importants de la nostra vida. Així que sisplau, fes tot el possible per venir.

Ara bé, també entenem que molta gent vol tenir un detall amb nosaltres. Serà molt ben rebut, evidentment. Però en cap cas això és una condició per assistir al casament i la dificultat per fer-ho un motiu per no assistir.

Si no et pots permetre un regal, no en facis (tampoc ho sabrà ningú, son anònims). Si no et pots comprar un trajo/vestit, vine en texans. Si no tens per l'hotel, et fem un lloc a casa nostra. Si no tens pel viatge... bé, hauràs d'aprendre a fer el canvi de lloc instantani.

REGALS

Si malgrat tot ens vols fer un regal i tens una idea original i/o divertida, endavant, estarem encantats de rebre sorpreses. Però com que després de viure junts fa casi 2 anys ja tenim de tot, esperem que ningú ens vingui amb una planxa, una aspiradora, una coberteria o un joc de llit.

Pels que no se us acut res, aquí us donem dues idees: regalar kilòmetres o regalar polzades.

REGALAR KILÒMETRES

Com ja deveu saber, li vaig demanar a l'Eva per casar-nos a Cap Nord durant el viatge en moto que vam fer l'estiu passat (si no ho sabíeu, feu el favor de llegir-vos el reportatge, o com a mínim el dia en que li vaig demanar).

Tot i ser un viatge de 27 dies, estava enfocat bàsicament a fer carretera i no entrar a grans ciutats. Per això no vam visitar ni Copenhague, ni Estocolm, ni Oslo.

I això és el que ens agradaria fer ara. Evidentment, no en moto i de càmping altre cop, no cal abusar, sinó en un còmode viatge en avió i d'hotel.

 

REGALAR POLZADES

La única cosa que ens fa falta canviar és la tele. A aquestes alçades encara anem amb una tele de les antigues, de 26", que ni tan sols té TDT, i ja toca canviar-la per una de nova.

El model encara no està decidit, però serà una pantalla plana de LEDs d'unes 50", TDT HD incorporat, 1080p, 3D, entrada HDMI, connexió USB, condensador de fluzo, etc...

 

FUNCIONAMENT

Es tracta de que si voleu, col·laboreu econòmicament en una d'aquestes dues opcions. Podeu decidir-vos pel viatge comprant kilòmetres a 30€ cada 100km o per la tele comprant polzades a 30€ cada una.

Si voleu col·laborar abans del dia del casament, podeu fer un ingrés o una transferència al CC 3183-0800-85-0001027838 de la Caixa d'Arquitectes a nom de "Amaya-Cayero" i indicant en el concepte "regalem kilòmetres" o "regalem polzades". Nosaltres anirem actualitzant l'estat de les donacions cada cop que n'hi hagi una. Si no especifiqueu cap concepte, dividirem l'aportació a parts iguals entre els dos regals.

Si preferiu col·laborar directament el dia del casament, hi tindrem dues guardioles on podreu dipositar les donacions a la finalitat que trieu.

Després del casament i un cop fet el recompte final, actualitzarem les gràfiques i podreu veure si el regal en el que heu col·laborat ha estat el més popular.

ESTAT DE LES DONACIONS - ACTUALITZACIÓ FINAL

Gràcies a les generoses donacions de familiars i amics, hem pogut fer el viatge planejat i també hem pogut comprar la tele que voliem.

Hi ha hagut gent que ha preferit fer un regal personal sorpresa, que podeu veure aquí.

Moltes gràcies a tots !!!!

KILÒMETRES DE VIATGE
POLZADES DE TELE

LA TELE

Després de moltes voltes, comparar models, mides, prestacions, ens hem decidit per:

SAMSUNG UE46F8000SL

Pantalla de LEDs de 46", resolució de 1920x1080, Full HD 1080p, 1000 Hz, Smart TV, Quad Core, 3D, Panel Ultra Clear, 3D HyperReal Engine, Càmara retràctil integrada...

A això hi hem d'afegir un reproductor de Blu-Ray Samsung 3D, i per començar la peli Avatar en 3D.

 

ALTRES REGALS

El grup d'arquitectes amb qui vaig fer la carrera, a més de col·laborar en el viatge i la tele, ens van regalar un assortiment de productes típcs catalans de la botiga especialitzada Fires, Festes i Tradicions de Barcelona.

Amigues i familiars de l'Eva van optar per regalar-li coses que la fessin estar més guapa i radiant el dia del casament: cremes i tractaments de bellesa, les lentilles que duia aquell dia, roba interior sexy... A més a la recepció de l'hotel on passavem la nit de noces vam trobar una caixa preciosa de la que no us direm el contingut.

 

INICI | LES INVITACIONS | ELS COMIATS | ELS REGALS | EL REPORTATGE | LA LLUNA DE MEL